• Het mooiste cadeau..

    Het mooiste cadeau..

    "...dat wij elke dag weer mogen ontvangen, is als onze cliënten met een tevreden gevoel naar huis toe gaan."

Cheng-la van Beek-ChenIk ben Cheng-la van Beek-Chen, geboren in 1968 in Deventer. Door mijn chinees/indonesische achtergrond en cultuur ben ik al mijn hele leven geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend om hier meer verdieping in te zoeken. Na het volgen van een aantal opleidingen op het gebied van reiki, ontspanningsmassage, shiatsu, stoelmassage, breussmassage en dorntherapie, heb ik in 2016 mijn beroepsopleiding als voetreflextherapeut bij de BER (Bond van Europese Voetreflexologen) succesvol afgerond.

Na een aantal jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik er voor gekozen om mijn eigen praktijk te starten. U kunt mij zowel vinden in Deventer als in het Cosmedisch Centrum in Heerde en bij Total Beauty in Gorssel. Ik ben blij en dankbaar dat ik in mijn praktijk mensen kan helpen om ‘lichaam en geest’ weer in balans te krijgen. Ik doe dit werk met veel plezier en lever graag een gerichte bijdrage aan het welzijn van de mens.

Lid Bond van Europese Reflexologen

logober

 

 

 

Wij zijn een geregistreerd beroepslid bij De BER. De BER streeft naar een brede erkenning van de voetreflexologie als complementaire geneeswijze.